Private Label

Als toevoeging op het verpakken van thee en kruiden voor co-packing, relatiegeschenken en bruidsgeschenken, doen we ook private label verpakkingen.

We kunnen elke soort thee, kruid of specerij in zo´n beetje elke verpakkingsvorm verpakken. Een aantal van onze verpakkingsopdrachten in het verleden omvat het verpakken in een retailgeschikte verpakking. Andere voorbeelden zijn het verpakken van theezakjes, losse thee in theeblikken en het verpakken van thee in kilozakken (geleverd per institutionele omdoos).

Voor de meeste opdrachten zullen we in overleg afstemmen wat we jullie uit handen kunnen nemen. Wanneer we niet in staat zijn het te leveren, zullen we in overeenstemming met jou benodigde materialen aangeleverd moeten krijgen om jouw project af te ronden. Onze beperkte selectie van verpakkingsmaterialen omvat onder andere bruine blokbodemverpakkingen (max. ca. 100 gr.), theeblikken en witte blokbodemverpakkingen (ca. 0,5-0,9 kg). 

In het algemeen geldt een minimum productie run van 500 units van één specifiek product. Alleen bij hoge uitzondering geldt kleinere verpakking dan 100 gram thee of kruid. Bijvoorbeeld wanneer je 5 verschillende theeën verpakt wilt hebben, waarbij een minimum geldt van 500 units per stuk, zal er een totaal van 2.500 units verpakt worden. Helaas is het moeilijk om een nauwkeurige prijs af te geven gezien de vele mogelijke variaties in verpakkingsvorm. Voor sommige verpakkingsvormen zijn meer handelingen benodigd dan andere.

Ga als een zeer ruwe schatting uit van € 0,40 tot 0,90 per unit voor alleen arbeid (omvat geen materialen).

Secties: Diensten
Top
Oops!
Je bevindt je momenteel op onze consumenten website. Hier vind je bijvoorbeeld producten met de optie voor kleinere afname hoeveelheden. Voor voordelige prijzen ga je naar onze zakelijke website. Maak hieronder een keuze op welke website je verder wilt gaan.