Over ons

Evans & Watson: Over ons & Wat we doen

Van individuele theezakjes tot elegante op maat gemaakte geschenkdozen en alles er tussenin. Evans & Watson biedt een diverse set verpakkingsmogelijkheden aan voor jouw volgende zakelijke promotie, personeelscadeau of relatiegeschenk. Wat ook je budget is, we kunnen eerlijk zeggen dat thee met recht een uitstekend geschikt geschenk, geschikt voor elk budget. 

Om een goed beeld te geven van wat we voor jouw kunnen betekenen, tonen we op deze pagina een voorbeeld van de mogelijkheden. Vanzelfsprekend is er veel ruimte om het relatiegeschenk op maat te laten maken. 

Onze medewerkers zijn zeer geschikt om met jou samen een zakelijke promotie, als cadeau voor het personeel of als relatiegeschenk samen te stellen.

Elke thee op onze website is geschikt, hier vindt je dan ook korte (smaak)beschrijvingen, over de oorsprong van onze thee en productafbeeldingen. Onze collectie premium losse thee bestaat uit zorgvuldig geselecteerde theeën afkomstig van lokale theeboeren uit de beste theeverbouwende regio's in China, Taiwan, Japan, Argentinië, Zuid-Afrika en de rest van de wereld. 

Losse thee & Kruiden

Webshop voor zakelijke afnemers. Speciaal voor MKB klanten zoals lunchrooms, restaurants, speciaalzaken, theetuinen, end. onderhouden we onze zakelijke webshop waar tegen een aantrekkelijke korting het volledige assortiment thee en accessoires is aan te schaffen tegen een aantrekkelijke korting. 

Co-packing. Als co-packer zijn we gespecialiseerd in kleinere volume productieruns van zowel losse thee als theezakjes en bieden we een praktische en betaalbare oplossing voor bestaande of nieuwe merken. We verpakken volgens jouw specificaties, bieden op maat gemaakte concepten, en vriendelijke klantenservice. 

Foodservice / Bulk. Voor institutionele organisaties zoals ziekenhuizen, bejaardencentra, vliegvelden, end. en de grotere detailhandel zoals ketens van supermarkten en speciaalzaken bieden we bulk levering en op maat gemaakte dienstverlening. 

Relatiegeschenken. Evans & Watson biedt een diverse set verpakkingsmogelijkheden aan voor promoties, personeelscadeau´s of een geschenk aan een zakelijke relatie. Wat ook je budget is, we kunnen eerlijk zeggen dat thee met recht een uitstekend geschikt geschenk is, geschikt voor elk budget. 

Private labeling. Voor private labeling kunnen we elke soort thee, kruid of specerij in zo´n beetje elke verpakkingsvorm verpakken. Van retailgeschikte verpakking tot theezakjes, losse thee in theeblik en kilozakken (0.5, 1, 5 of 10). Elke verpakking leveren we volledig naar jouw afleverwensen.

Bruidsgeschenken. Voor weddingplanners bieden we in kleine oplages custom blended thee, speciaal voor bruidsparen samengesteld door Evans & Watson Tea Company. We leveren een blend van hun keuze in een decoratief blik, elk label gepersonaliseerd met een bericht die het bruidspaarsverbintenis eer aan doet.

Webshop voor consumenten. De grootste thee webshop van de Benelux, elke bestelling verzonden tegen de meest gunstige tarieven naar 43 landen. Ben je een particulier en zou je ook graag onze thee willen proberen? Geen probleem, bezoek onze consumentenwebshop via www.evansnwatson.nl en ontdek ons!

Theegroothandel voor de vakhandel & horeca

Fijnste en creatiefste aanbod van premium thee

Thee is in onze ogen geen massa-geproduceerde bulkgrondstof, maar één van de wonderden van de natuur. Een belangrijk onderdeel van ons doel is om onze liefde voor dit mooie product door te geven, het gevoel voor leven en het leiden van een bewuste en vervullend leven door te geven.

Van begin af aan was het voor ons duidelijke dat dit alleen mogelijk zou zijn door alleen te werken met de beste ingrediënten en altijd in kleine, verse batches. Alleen de beste kwaliteit en de grote zorg in het productieproces garanderen om te kunnen genieten van pure thee.

Onze passie voor het experimenteren en onze innovatiedrang hebben ons en onze klanten geholpen om een zeer gevarieerd aanbod premium thee samen te stellen. Samen willen we de theewereld een jong, fris imago teruggeven en mensen inspireren van premium thee genieten.

Strenge selectie van grondstoffen

De keuze van de juiste grondstoffen

Bij de keuze van onze grondstoffen laten we niets aan het toeval over en maken we zeker geen compromissen waar het gaat om kwaliteit. Dat geldt voor het aankopen van accessoires maar ook zeker voor het verkrijgen van de hoogste kwaliteit thee en ongemengde kruiden. Om deze reden zijn we continue in contact met de belangrijke theegebieden om een indruk van de kwaliteit te krijgen. In Europa beoordelen we vooral op uiterlijk, smaak en aroma aan de hand van samples. Alleen wanneer grondstoffen door de controle heen komen wordt het naar Nederland verscheept. Ons speerpunt is dan ook niet voor niets dat onze theeën en ongemengde kruiden niet alleen heerlijk moeten ruiken en uitstekend moeten smaken, maar ook aantrekkelijk moet zijn om te zien.

 

 

Theegebieden

Onze grondstoffen komen alleen uit de gebieden waar de beste thee en kruiden vandaan komen. Daarnaast zijn er opkomende, nog onbekende theeregio's die zich pas onlangs hebben gevestigd op de theemarkt, waar we ook producten inkopen. Zo heb je keuze uit thee uit onder andere de landen:

Darjeeling Assam India China Zuid-Korea Sri Lanka (voorheen Ceylon) Nepal Taiwan (voorheen Formosa) Japan Kenia Zuid-Afrika

Naast de bekende theelanden schaffen we ook veel producten aan uit andere, zeer variërende thee- en kruidengebieden.

 

 

Duurzaam, milieu en bescherming van de aarde

Duurzaamheid, het milieu en de bescherming van de aarde zijn waarden waaraan wij ons verplicht voelen. De groei van het aandeel ingrediënten in ons assortiment afkomstig van gecontroleerde biologische teelt neemt relatief snel toe.

Verpakking & Logistiek

Onze thee wordt professioneel en geurvrij verpakt in speciale verpakkingen, hier uitsluitend geschikt voor. Hierdoor zorgen we ervoor dat onze thee de hoogste kwaliteit behoud en ook zo bij jou aankomt, ook na een langere reistijd. Zakelijke bestellingen zijn al mogelijk bij een minimum van 5x100 gram of 1 kg per thee of kruid. Geen minimale besteleenheid dus. Elke losse thee wordt aangeboden in 1 kg verpakkingen of in blokbodemverpakkingen 100 gram of 250 gram.

 

 

 

Snelle levering

Wanneer je een bestelling plaatst bij Evans & Watson dan garanderen wij een verwerkingstijd binnen de kortst mogelijke tijd. Je hebt de garantie dat je bestelling door een soepel, kortlopend proces gaat die er voor zorgt dat je bestelling rechtstreeks van Anloo naar de plaats van bestemming gaat. Normaal gesproken komen je goederen na het plaatsen van je bestelling binnen 2 dagen aan (bestellingen uit Nederland).

Wereldwijd partners

Een bescheiden Nederlandse speler in de thee-industrie, maar met een wijd en breed netwerk. Evans & Watson Tea Company levert thee en accessoires aan speciaalzaken over de volledige Benelux. Op dit moment werken we samen met verschillende partners uit verschillende landen om er voor te zorgen dat dat alleen de beste thee en grondstoffen voor onze thee(melanges) worden gekozen. Onze klanten waarderen ons voor de constante, hoge kwaliteit van onze producten, verscheidenheid van het assortiment, betrouwbare en snelle levering en aftersales. Belangrijke kernwaarden voor ons, waarden die voor ons de basis vormen voor duurzame, succesvolle relaties.

Uitstekende verpakking. Zeer geschikt voor thee & kruiden

Aroma-proof

Wij staan ​​garant voor een constant hoog niveau van kwaliteit als het op versheid, smaak en de kwaliteit van alle ingrediënten aankomt. Om dit te bereiken worden al onze theeën en kruiden aroma-proof verpakt. Dit betekent dat elke verpakking hersluitbaar is en deze voldoet aan de hoogste aromabeschermende eisen. Het materiaal van de verpakking is zeer robuust en oefent verder geen invloed uit op de smaak van onze producten.

 

 

Flexibel met een ruime keuze

Meer in detail, we bieden de keuze tussen verschillende soorten verpakkingen. Alle losse thee of de verschillende kruiden kunnen worden geleverd in 1 kg verpakkingen evenals verpakt thee in blokbodemzakken. De blokbodemverpakkingen worden standaard geleverd in Evans & Watson branded zakken, direct beschikbaar voor wederverkoop. Diverse soorten thee zijn ook beschikbaar in de originele verpakking. Vraag voor de laatste naar de mogelijkheden. 

Flexibiliteit staat bovendien hoog bij ons in het vaandel. We denken graag met u mee over geschikte labels en eventueel logo's van uw speciaalzaak.

Compleet assortiment

Fijnste en creatiefste aanbod van premium thee

De fijnste theesoorten en accessoires voor de succesvolle theewinkel. Het Evans & Watson assortiment bestaat uit meer dan 160 premium theesoorten en melanges van zowel biologische als traditionele oogst. We zijn bijzonder trots op onze grote selectie kruiden- en vruchtenthee met bijzondere, uitgesproken smaken.

Naast ons theeassortiment vind je accessoires voor de bereiding van thee, zoals filters en theepotten, het bewaren hiervan en nog veel meer.

 

 

Meer dan 300 premium thee, kruiden en melanges

Meer dan 160 Evans & Watson thee en melanges van de hoogste kwaliteit, waaronder zowel organische en van reguliere bouw en een bijzonder ruime keuze aan vruchten- en kruidenthee.

Onder onze accessoires vind je naast tijdloze mooie theeblikken, klassieke block-bottom zakken, theepotten, theefilters, theezakjes en nog meer professionele artikelen voor de thee voorbereiding apparatuur en nog veel meer te houden te vinden.

TheesoortenEvans & Watson heeft een unieke assortiment thee, evenals specifieke pure kruiden van biologische en conventionele oorsprong.

Zeldzame thee Een first class selectie van speciale theesoorten uit de beste groeiende regio's van China, India, Nepal, Taiwan en Japan. We zijn trots op onze thee!

Custom BlendsNiet de thee in ons assortiment kunnen vinden die je zocht? Niet getreurd! Evans & Watson is in staat zeer speciale aanbiedingen te doen voor eigen melanges.

Accessoires Onze tijdloos mooie thee blikken verbeteren elke toonbank en zijn ideaal voor de inrichting van uw specialiteit theewinkel, net als onze blokbodemverpakking, theepotten en theefilters.

 

Top
Oops!
Je bevindt je momenteel op onze consumenten website. Hier vind je bijvoorbeeld producten met de optie voor kleinere afname hoeveelheden. Voor voordelige prijzen ga je naar onze zakelijke website. Maak hieronder een keuze op welke website je verder wilt gaan.